reklam

Manşet

Nefesli Enstrümanlar

Yazar Unknown 26 Ekim 2016 Çarşamba 0 yorum
Flütler
FlütlerFlütler
Dünyanın en iyi orkestra müzisyenlerinin ve solistlerinin Yamaha flütlerini seçmesinin en büyük nedeni, bu flütlerin müzisyenlere kendi eşsiz tonlarını yaratmaları için olağanüstü bir özgürlük sağlamasıdır.
Pikololar
PikololarPikololar
Yüksek kaliteli el yapımı pikololardan uygun fiyatlı standart modellere kadar eksiksiz bir pikolo serisi sunuyoruz.
Klarnetler
KlarnetlerKlarnetler
Hiçbir üretici Yamaha gibi klarnet üretemez. Bunun nedeni Yamaha’nın diğer enstrüman üreticilerinde olmayan - Dünya'nın büyük müzik merkezlerinde tam zamanlı çalışan personel ve küresel R&D ağı - kaynaklarıdır.
Saksafonlar
SaksafonlarSaksafonlar
Yamaha saksafonları çoğu otorite tarafından Dünya’nın en iyi saksafonları olarak nitelendirilmektedirler. Yamaha, standart ve giriş seviyesinden, özel yapım ve profesyonel düzeye kadar eksiksiz bir saksafon serisi sunmaktadır. Tüm modeller hatasız entona...
Obualar
ObualarObualar
Yamaha Custom Obualar, olağanüstü dengeli ve renkli bir tona sahiptir. Perdelerin formu, ölçüsü ve yeri, eşsiz bir ses ve çalınabilirlik için özenle analiz edilmiştir.
Fagotlar
FagotlarFagotlar
Yamaha Custom fagotlar, hassas eserlerdeki nüanslar üzerinde kontrolü sağlayan zengin bir tona sahiptir. Yamaha fagotları ile geleneksel sınırların ötesine geçebilirsiniz.
Trompetler
TrompetlerTrompetler
Temel modellerden dünyaca ünlü Xeno özel yapım trompetlere kadar eksiksiz bir seri. Geleneksel el yapımı enstrüman yapım teknikleri ile teknolojinin buluşması sonucunda eşsiz bir kaliteye ulaşılmıştır.
Flugelhornlar
FlugelhornlarFlugelhornlar
Flugelhornlar, yumuşak, olgun ve karanlık bir stone sahiptir. Şiirsel kaliteleriyle birlikte özellikle jazz baladları için çok uygundurlar.
Kornetler
KornetlerKornetler
Trompet ile karşılaştırıldığında, kornet daha büyük oranda konik boru yapısına sahiptir. Bu özelliği kornete daha olgun ve yumuşak bir ton verir.
Fransız Kornoları
Fransız KornolarıFransız Kornoları
Yamaha Fransız kornolarının çalınabilirliği, sesi ve yarattığı his eşsizdir. Yamaha Fransız kornoları Dünya’nın bir çok büyük orkestrası tarafından kullanılmaktadır.
Trombonlar
TrombonlarTrombonlar
Yamaha trombonları, kusursuz mekanizmaları, canlı ve etkili tonlarıyla dünyaca tanınmaktadır. Tüm müzikal ihtiyaçları karşılayacak çeşitlilikte modelleri bulunmaktadır.
Alto (Tenor) Kornolar
Alto (Tenor) KornolarAlto (Tenor) Kornolar
Yamaha alto (tenor) kornolar, orkestralar veya başlangıç seviyesindeki öğrenciler için mükemmel bir seçimdir.
Baritonlar
BaritonlarBaritonlar
Birinci sınıf entonasyon, kolay çalınabilirlik ve zengin sıcak tonları ile bu baritonlar her orkestrada yer bulmaktadır.
Tübalar
TübalarTübalar
Başlangıç seviyesinden tecrübeli profesyonel müzisyenlere kadar herkes için uygun modeller bulunmaktadır.
Tubalar
TubalarTubalar
Yamaha tubaları, okuldan sahneye kadar her alana yönelik kullanılabilir.

Hiç yorum yok: