reklam

Manşet

Gitar & Bas

Yazar Unknown 26 Ekim 2016 Çarşamba 0 yorum
Elektro Akustik Gitarlar
Elektro Akustik GitarlarElektro Akustik Gitarlar
Yamaha elektro akustik gitarları eşsiz tonları ile birlikte konfor ve kontrol kolaylığı sunmaktadır. Kusursuz canlı performans için mükemmel çözüm.
Elektro Klasik Gitarlar
Elektro Klasik GitarlarElektro Klasik Gitarlar
Naylon tel tonunu latin, caz, pop, ve rock gibi çok çeşitli müzik tarzlarına eklemek için mükemmel bir seçim.
Akustik Gitarlar
Akustik GitarlarAkustik Gitarlar
Özenle seçilmiş malzeme ve geleneksel işçilik ile teknolojinin birleşimi, Yamaha’nın akustik gitarlarına müthiş bir ses, kusursuz çalınabilirlik ve eşsiz bir görünüm sağlamaktadır.
Klasik Gitarlar
Klasik GitarlarKlasik Gitarlar
Yamaha, bir sanat eseri olan el yapımı klasik gitarlardan, başlangıç seviyesi klasik gitarlara kadar geniş bir seçenek aralığı sunmaktadır. En iyi malzemelerden üretilmiş ve eşsiz tasarımlara sahip olan bu klasik gitarlar ile her nüansı yansıtabilirsiniz...
Okul Gitarları
Okul GitarlarıOkul Gitarları
Okul gitarları, Yamaha kalitesini sunan gerçek müzik enstrümanlarıdır. En iyi malzemelerden titizlikle üretilmiştir. 535mm(21")[1/2], 580mm(22.8")[3/4] ve tam boy [4/4] ölçüleri bulunmaktadır. Bu sayede genç öğrenciler, beraber büyüyecekleri kaliteli bir...
Mini Gitarlar
Mini GitarlarMini Gitarlar
Tam boy gitarlarımızdan farksız ton ve çalınabilirlik ile beraber Yamaha bu modellerinde aynı müthiş performansı daha küçük bir pakette sunmaktadır.
Elektro Gitarlar
Elektro GitarlarElektro Gitarlar
Rock, caz veya blues, hangi tarz çaldığınız fark etmez, Yamaha elektro gitarlar her zaman performansınıza katkı sağlar.
Bas Gitarlar
Bas GitarlarBas Gitarlar
Tüm beklentilerinizi karşılamak için üretilmişlerdir. Yamaha bas gitarları tüm müzik türleri ve her sahne için uygundur.

Hiç yorum yok: